Så länge du beställer varor som finns i vårt lager kan du välja om du vill betala med kort eller mot faktura från Klarna. Vill du ha en produkt från vårt beställningssortiment måste du betala i förskott eftersom vi inte vet om vi kommer att kunna sälja varan till någon annan innan utgångsdatum. Det framgår av produktbeskrivningen om en produkt är lagervara eller hör till beställningssortimentet https://xn--bsta-bredband-bfb.se > mobilt-bredband. Priserna är i svenska kronor och inklusive moms på 25 %.

Kortbetalning

Att betala med VISA eller Mastercard är tryggt och väldigt enkelt. Du anger kortnummer och verifieringskod samt kortets giltighetsdatum i samband med att du slutför köpet. Beloppet reserveras men dras inte från ditt konto förrän efter några dagar. All information behandlas i krypterad form.

Betala mot faktura

Om du föredrar att betala inom 14 dagar efter det att du gjort din beställning erbjuder vi fakturabetalning at https://maskulinum.se/. Klarna, som vi samarbetar med, gör först en normal kreditkontroll. Grundkravet för att du ska kunna göra ett köp mot faktura är att du är 18 år, bosatt i Sverige och har en fast deklarerad inkomst på 100 000 kronor eller mer, biqle porno Du får heller inte ha några betalningsanmärkningar. Om ett fakturaköp inte godkänns kan du naturligtvis välja kortbetalning istället at free stuff here.

I framtiden kommer vi att lägga till fler betalningsalternativ men i dagsläget är det alltså kort eller faktura som gäller.