Så länge förpackningen av din Ayurveda-produkt är obruten kan du ångra ett köp och skicka tillbaka varan. Hos oss gäller ångerrätten i 30 dagar maskulinum.se. Du har alltså förstärkt skydd jämfört mot det skydd som ges i konsumentköplagen. Du står själv för kostnaderna i samband med att du returnerar ett paket så länge det inte är fråga om en reklamation. Du får inte ha brutit förpackningen på en Ayurveda-produkt du vill återsända. Vi måste kunna sälja den igen, som ny.

Reklamera en Ayurveda-produkt

Om varorna i paketet inte motsvarar vad du beställt och betalat för har du givetvis rätt att reklamera försändelsen på vår bekostnad. Om det handlar om en öppnad förpackning kan du bara returnera den om det är något fel på innehållet. Du kan alltså inte returnera en Ayurveda-produkt för att du inte gillar smaken eller konsistensen at https://vpnarena.se/. Vi har aldrig varit med om att en produkt varit dålig under de år vi drivit butiken.

Byte av Ayurveda-produkter

Om du vill byta en Ayurveda-produkt du köpt mot en ny brukar vi vara generösa och stå för returfrakten. Även där gäller att förpackningen måste vara obruten.

Använd alltid originalemballage eller motsvarande när du skickar tillbaka en vara oavsett om det handlar om reklamation, byte eller om att du ångrat köpet. Du har ansvar för att Ayurveda-produkten kommer fram till oss i samma skick som du fick den.