Vi skickar din beställning med DHL 2–4 arbetsdagar efter det att du mottagit vår orderbekräftelse. Vanligtvis får du en bekräftelse automatiskt direkt efter att du genomfört en betalning i vårt system. Kontakta oss om bekräftelsen inte kommer. När det gäller produkter i vårt beställningssortiment kan leveranstiderna variera at https://xn--bst-vpn-5wa.se/. För det mesta sker leverans inom sex veckor. Om en produkt är tillfälligt slut hos leverantören eller tar längre tid av någon annan anledning meddelar vi det så att du har möjlighet att återkalla köpet.

Dela upp en beställning

Om en del av din order finns i lager och en annan tillhör beställningssortimentet bestämmer du själv om du vill ha allt levererat på en gång eller om du vill att vi först ska skicka det som finns inne at https://maskulinum.se/. Du betalar en fraktavgift per försändelse som inte uppgår till fraktfritt belopp (249 kr) norvpn.

Upphämtning hos ditt ombud

När paketet med dina Ayurveda-produkter har kommit fram får du ett sms. Sedan hämtar du det hos ditt ombud. Ordern ligger kvar i 30 dagar – det är så lång tid du har på dig. Du står för returfrakten av ej uthämtat paket. Check nudecamshd missionary.