Vi som driver butiken är ett par med lång erfarenhet av näringslära, hälsa och naturmedicin.

Marias historia: Jag är en sjukgymnast och utövare av Ashtanga yoga. För 15 år sedan förverkligade jag en dröm om att studera yoga och uppleva Indien geek girl gwen full game under flera månader . Utan att veta så mycket om vad Ayurveda är fick jag en kräm utskriven mot mina eksem när min hydrokortisonsalva blog tagit slut. Jag fick några illgula, handrullade, piller och en salva som fick det att kännas som att huden brann. Efter tre dagar var mina eksem borta. Det har blivit många resor till Indien efter detta för min del. Varje gång har jag fördjupat mig i Ayurveda – nu för att kunna hjälp andra

Fredriks historia: Maria och jag möttes på ett retreat i Kerala i södra Indien. Jag hade tagit ett sabbatsår för att pröva ett annat sätt att leva och fastnade för Ayurveda som jag tycker är det mest kompletta systemet för hälsa. Allt handlar om dig som individ och dina unika förutsättningar. Den biten tycker jag att andra traditioner, även västerländsk skolmedicin, missar. 

”Best of Ayurveda”

Många som säljer Ayurveda-produkter och läkemedel har avtal med en tillverkare och erbjuder bara ett varumärke. Vi har ett större kontaktnät och har valt de Ayurveda-produkter som vi tycker är bäst hallon mobilt bredband.

Säkerhet framförallt

Ibland hör människor av sig till oss efter att det skrivits om osäkra ayurvediska preparat i medierna. Vi är mycket noga med att enbart erbjuda produkter från välrenommerade tillverkare som testats grundligt sunlight och garanterat innehåller vad som anges på förpackningen.